ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

  • Βοηθήστε την προσπάθεια του συλλόγου "ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ" και ομάδας εθελοντών πολιτών για την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών.

ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ
1. Στη Διάδοση της ιδέας της οικολογικής ανακύκλωσης 
2. Στην ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών 
3. Στην συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου το οποίο θα διατεθεί σε άτομο που έχει ανάγκη.
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 6 – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
6979720400 – κ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6974707573 – κ. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 
Α.Σ. ΚΙΝΕΖΟΣ

Αντιπροσωπία αθλητών, δασκάλων και υπευθύνων του Αθλητικού Συλλόγου «ΚΙΝΕΖΟΣ» παρέδωσε στη «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» μεγάλο όγκο πλαστικών καπακιών για τον ιερό σκοπό που υπηρετούμε. Ήταν εντυπωσιακή η ευγένεια και η διάθεση εθελοντικής προσφοράς όλης της ομάδας, ενώ συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο Συλλόγων σε πάρα πολλά επίπεδα. Καλοί μας φίλοι, σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε το λαμπρό παράδειγμα σας να βρει μιμητές.

 

ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Για πολλοστή φορά οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ΤΙΤΑΝ Α.Ε. μας παρέδωσαν σήμερα σημαντικό όγκο ανακυκλώσιμου υλικού. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κοινωνική λειτουργό της επιχείρησης κυρία Ζωή Κολοβού για το ενδιαφέρον προς τον Σύλλογο μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη συλλογή και μεταφορά των πλαστικών καπακιών. Πολύτιμη η συμπαράσταση επιχειρήσεων και κοινωνικών φορέων στην προσπάθεια συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών για ιερό σκοπό. Ευχαριστούμε και την Ομάδα Αλληλεγγύης Πρακτόρων ΟΠΑΠ για την έμπρακτη συμβολή τους στον κοινό αγώνα. Ακούραστοι και δυναμικοί συνεχίζουμε χάρη στη δική σας ευαισθησία.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε

Οι εργαζόμενοι και η εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών για ιερό σκοπό. Συγκέντρωσαν και μας παρέδωσαν πολύ μεγάλη ποσότητα υλικού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε……..

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Στίβου «Αγ. Γεώργιος»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στίβου «Αγ. Γεώργιος» συγκέντρωσε σημαντική ποσότητα ανακυκλώσιμου υλικού και την παρέδωσε στο Σύλλογο μας για τις ανάγκες της προσπάθειας που ανέλαβε η «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ». Ευχαριστούμε τους καλούς μας φίλους και παροτρύνουμε όλους να τους μιμηθούν
 

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες έπεσε βροχή από καπάκια για την ενίσχυση της προσπάθειας μας μέσω σχολικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανακύκλωσης.
Ευχαριστούμε το 2ο Γυμνάσιο Νέων Μουδανιών (φωτογραφία – υποδ/ντης κ. Σακατζιάδης), το 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης (κα Βασιλείου), το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας. Πολύτιμη η συμβολή τους και αξίζει να βρει μιμητές.

 

424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σπουδαία η προσπάθεια των εργαζομένων του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τοποθέτησαν δοχεία συλλογής πλαστικών καπακιών σε όλο το χώρο του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί τεράστιος αριθμός ανακυκλώσιμου υλικού, το οποίο παρέδωσαν στο Σύλλογο «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ». Λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε ……

 

ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ CENTER

Ιδιαίτερα αξιέπαινη η πρωτοβουλία της διεύθυνσης, των εργαζομένων και των πελατών της επιχείρησης ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ CENTER στον Εύοσμο. Συγκέντρωσαν και μας παρέδωσαν πολύ μεγάλο όγκο πλαστικών καπακιών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επιτυχία της προσπάθειας μας. Καλοί μας φίλοι ευχαριστούμε

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Χάρη στην ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη συλλόγων, φορέων, οργανώσεων, σχολικών μονάδων, επιχειρήσεων και απλών συμπολιτών μας, καθώς την κινητοποίηση όλων των μελών και εθελοντών του συλλόγου ΑΜΕΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ συγκεντρώθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών. Η συνεργασία με τον Δήμο Παύλου Μελά απέδωσε τα μέγιστα με την διάθεση αποθηκευτικού χώρου από μέρος του Δήμου, αλλά και τις δυναμικές προσπάθειες του Αντιδήμαρχου κ. Λαζαρίδη ο οποίος μερίμνησε για την διάθεση της ποσότητας ανακυκλώσιμου υλικού. Σας ευχαριστούμε όλους γιατί έτσι αποδεικνύουμε πως Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ
 
 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗ

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα Αναπτυξιακά Τμήματα Ακαδημιών Μπάσκετ της ομάδας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης (ARIS school of Basketball), καθώς συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στον Σύλλογο μας μια μεγάλη ποσότητα ανακυκλώσιμου υλικού (πλαστικά καπάκια). Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον υπεύθυνο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Ξενιτίδη για την άριστη συνεργασία, η οποία ελπίζουμε να προχωρήσει και σε άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες στο μέλλον.

 

ΚΟΛΕΓΙΟ 'ΔΕΛΑΣΑΛ'

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», πάντα συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος του έργου μας, συγκέντρωσε και πάλι μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών και την παρέδωσε στα γραφεία της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ». Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές του Κολεγίου για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν μέσα από την καρδιά τους.
Ευχαριστούμε επίσης τους εργαζόμενους στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μας παρέδωσαν μια πολύ σημαντική ποσότητα ανακυκλώσιμου υλικού, που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του τελικού στόχου. Χάρη σε όλους εσάς, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης για την συγκέντρωση και προσφορά σημαντικής ποσότητας ανακυκλώσιμου υλικού για ιερό σκοπό. Ευχαριστούμε επίσης τους εργαζόμενους της εταιρίας ΤΙΤΑΝ Α.Ε. για την πολύτιμη συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια.

Νοιώθουμε μεγάλη χαρά καθώς αντιλαμβανόμαστε πως το έργο μας στηρίζουν πάρα πολλοί φορείς της πόλης μας. Ευχαριστούμε 1) Τους εργαζομένους στο Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης. 2) Τον Σύνδεσμο Απόστρατων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας νομού Θεσσαλονίκης 3) Τους εργαζόμενους στο ΚΕΠ Σταυρούπολης.

 

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 'ΜΗΤΕΡΑ'

Η αίθουσα του Συλλόγου «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» γέμισε από παιδικά χαμόγελα και όμορφες χαρούμενες φατσούλες. Ήταν οι μικροί μας φίλοι από τον βρεφονηπιακό σταθμό «ΜΗΤΕΡΑ» που μαζί με τις εκλεκτές παιδαγωγούς τους επισκέφθηκαν τα γραφεία μας. Παρέδωσαν στον Σύλλογο μια πολλή σημαντική ποσότητα ανακυκλώσιμου υλικού, καρπό της δικής τους προσπάθειας, των φίλων τους, των οικογενειών τους και όλου του βρεφονηπιακού σταθμού. Ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Φωτιάδης αφού ευχαρίστησε τους νεαρούς μας βλαστούς, εξήγησε τα οφέλη της δημιουργικής ανακύκλωσης και το κέρδος που θα προκύψει για έναν συνάνθρωπο μας με προβλήματα αναπηρίας. Η χαρούμενη και ιδιαίτερα συγκινητική αυτή επίσκεψη έκλεισε με κεράσματα του Συλλόγου προς τους μικρούς μας φίλους και βέβαια με την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία. Ευχαριστούμε για όλα ……..

 

 

Copy Write Μέριμνα Ζωής 2012